Moutaki - Vesta Donna

Moutaki

Η Moutaki είναι μια ελληνική εταιρεία μόδας που ιδρύθηκε το 2013 από τις αδελφές Μουτάκη. Συνεχίζοντας την κληρονομιά της οικογένειάς τους, η Αθηνά και η Σόφια ξεκίνησαν με μια μικρή συλλογή που εξελίχθηκε σε ένα από τα κύρια brand της ελληνικής στη βιομηχανίας μόδας. Σήμερα, ο στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει κομψά και σύγχρονα ρούχα, προσιτά και ταυτόχρονα διαχρονικά, σεβόμενη τις ρίζες της και τις γυναίκες από τις οποίες εμπνέεται.

Η φιλοσοφία του brand είναι η δημιουργία μοναδικών και εκλεπτυσμένων ενδυμάτων για την γυναίκα του σήμερα , τα οποία περιλαμβάνουν καθημερινά και επίσημα ρούχα. Η γυναίκα από την οποία αντλούμε την έμπνευση μας είναι θηλυκή, μοναδική, αγαπά τις κλασικές γραμμές και έχει μια σύγχρονη αισθητική.

Οι συλλογές μας χαρακτηρίζονται από καθαρές γραμμές, μίνιμαλ σχεδιαστική αισθητική σε συνδυασμό με μποέμ στοιχεία, περίτεχνες λεπτομέρειες καθώς και vintage αναφορές. Οι γήινες αποχρώσεις και οι αποχρώσεις της θάλασσας συνθέτουν την κύρια παλέτα των χρωμάτων που διατρέχει όλες μας τις συλλογές.

Το σήμα μας δημιουργήθηκε βάση των ονομάτων των σχεδιαστών μας, της Αθηνάς και της Σοφίας:(συνώνυμό της γνώσης). Στην αρχαία ελληνική μυθολογία η κουκουβάγια «γλαύξ» θεωρείται το αγαπημένο πτηνό της θεάς Αθηνάς, θεά της σοφίας και προστάτιδας της πόλης της Αθήνας. Η θεά έπαιρνε τη μορφή της κουκουβάγιας όταν ήθελε να παρουσιαστεί στους πολίτες, καθιερώνοντας την κουκουβάγια ως σύμβολο της σοφίας σε όλο τον κόσμο.

Επιστροφή στο ιστολόγιο