Τρόποι πληρωμής

Το vestadonna.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας, το vestadonna.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Με την υπηρεσία της αντικαταβολής, μπορείτε να πληρώσετε την αξία της παραγγελίας σας με μετρητά, κατά την παραλαβή των προϊόντων μέσω της μεταφορικής εταιρίας που συνεργαζόμαστε με επιπλέον χρέωση. 
(Σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους δεν ισχύει η αντικαταβολή)

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών VISA, American Express, Mastercard και μέσω του Apple Pay.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ασφαλών και εύκολων ηλεκτρονικών πληρωμών Stripe με κρυπτογράφηση AES-256 (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Η φόρμα πληρωμής Stripe δουλεύει στο μετόπισθεν της διαδικασίας πληρωμών, δηλαδή ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα μας και διευκολύνει τη διεξαγωγή πληρωμών. Έτσι, οι πληρωμές γίνονται χωρίς ανακατεύθυνση σε άλλο ιστότοπο. Δεν αποθηκεύουμε πουθενά τα στοιχεία των καρτών σας έτσι ώστε οι συναλλαγές σας να είναι απόλυτα ασφαλείς.
Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ/ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας με τα κάτωθι στοιχεία.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK
IBAN: GR7302600600000040100965161

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΦΩΤΕΙΝH ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR5001722130005213009904052 

Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός παραγγελίας σας. Ως ποσό τραπεζικής κατάθεσης θεωρείται πάντα το ακριβές ποσό που τραπεζικά φτάνει στην εταιρία μας, μετά την αφαίρεση τυχόν εξόδων που επιβάλλονται από τις Τράπεζες για τις διατραπεζικές συναλλαγές. Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση και άμεση αποστολή της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μετά την πληρωμή μέσω τηλεφώνου για να μας ενημερώσετε σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ή να μας αποστέλλετε την απόδειξη πληρωμής (καταθετήριο) στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας. Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν ολοκληρωθεί εντός 2 ημερολογιακών ημερών η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.
Όλες οι τραπεζικές μεταφορές θα πρέπει να γίνονται με διαμέρισμα κατανομής τραπεζικών εξόδων «our», όπου τα έξοδα όλων των Τραπεζών που εμπλέκονται στη συναλλαγή, χρεώνονται σε εσάς.

ΜΕΣΩ PAYPAL:

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του πιο αξιόπιστου και ασφαλούς τρόπου on-line μεταφοράς χρημάτων, PayPal.