Πολιτική Αλλαγών / Επιστροφών

ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράζετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής.
Δεν γίνεται αλλαγή σε προϊόντα εσωρούχων, μαγιώ, κοσμήματα και μάσκες.
Σε προϊόντα προσφορών, γίνεται αλλαγή επιλέγοντας κάποιο άλλο προϊόν προσφοράς. Σε προϊόντα κατηγορίας Offers -50% δεν πραγματοποιείται Αλλαγή και Επιστροφή χρημάτων.
Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται ελέγχονται και απολυμαίνονται. Στη περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη (ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές) το Vesta Donna οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή.
έξοδα επιστροφής και αποστολής του προϊόντος επιβαρύνουν εσάς. Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.
Παρακαλώ σημειώστε ότι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:
- Επικοινωνήσετε τηλεφωνικά για να δηλώσετε την αλλαγή τις εργάσιμες μέρες Δευτέρα με Παρασκευή κατά τις ώρες 10:00 έως 18:00.
- Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πλέον της δοκιμής.
- Το προϊόν επιστρέφεται μαζί με όλα τα συνοδευτικά του, όπως το κουτί και η απόδειξη αγοράς.
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων για επιστροφή χρημάτων, η επιστροφή πρέπει να γίνει στο διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία αποστολής, εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην άριστη κατάσταση στην οποία παραδόθηκαν. Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Με τη παραλαβή των προϊόντων από εμάς γίνεται επιστροφή των χρημάτων με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 20 ημερών. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα των Τραπεζών που τυχόν ανακύψουν από την συναλλαγή, χρεώνονται σε εσάς.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Δεν γίνονται επιστροφές σε προϊόντα εκπτωτικά, εσωρούχων, μαγιώ, κοσμήματα και μάσκες. Σε προϊόντα κατηγορίας Offers -50% δεν πραγματοποιείται Αλλαγή και Επιστροφή χρημάτων.
Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει και το δώρο να επιστραφεί μαζί με το προιόν.
 Παρακαλώ σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:
- Επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310/772003 για να δηλώσετε την επιστροφή τις εργάσιμες μέρες  Δευτέρα με Παρασκευή κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 ΚΑΙ στείλετε email  στο vestadonna.gr@gmail.com
Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται στη διεύθυνση του φυσικού μας καταστήματος επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 17ΤΚ 56224 στον Εύοσμο, Θεσσαλονίκης.

Σε περίπτωση λάθους παραλαβής των προϊόντων, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει το Vesta Donna είτε στο τηλέφωνο 2310/772003 είτε μέσω e-mail: vestadonna.gr@gmail.com στο διάστημα 1 ημέρας από την παραλαβή.
 
Σας ενημερώνουμε ότι το Vesta Donna δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά του για επιστροφή. Το Vesta Donna δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες ή φθορές του προϊόντος μετά την χρήση του και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί βλάβες ή φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη ή έχει μειωθεί η αξία του από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του προϊόντος, η εταιρία μας θα εκτιμήσει την αξία των φθορών και το ύψος της μείωσης της αξίας του, και θα υποχρεωθεί να προβεί σε επιστροφή χρημάτων στον πελάτη αφού αφαιρεθεί το αντίστοιχο ποσό της ζημίας από το συνολικό ποσό της επιστροφής.
Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται, σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.