Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80€

Τρόποι αποστολής

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ 

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται στον χώρο σας με τη μεταφορική εταιρία Γενική Ταχυδρομική η οποία μας εξασφαλίζει ταχύτητα και ποιότητα μεταφορών. Μέσα από την ηλεκτρονική της σελίδα taxydromiki.com μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματος σας για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της παράδοσης του. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80 €

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 80 € ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ 5 €  (ΧΩΡΙΣ THN ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

 

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της. Οι παραδόσεις γίνονται μόνο σε εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την κατ’ εξαίρεση παράδοση την ημέρα του Σαββάτου παρακαλώ επικοινωνείτε μαζί μας. Για παραδόσεις την ημέρα του Σαββάτου υπάρχει επιπλέον χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε όταν μας εκφράσετε το αντίστοιχο αίτημα. Σε περίπτωση έλλειψης stock, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  για τον τελικό χρόνο παράδοσης.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας:
Ο μέσος χρόνος παράδοσης για τις περιοχές εντός Ελλάδας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες και για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας:
Αποστολές γίνονται δεκτές μόνο για χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο μέσος χρόνος παράδοσης σε αυτή την περίπτωση είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες.

 Για παραγγελίες στην Κύπρο:

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται στην Κύπρο με τη μεταφορική εταιρία Κρόνος.  Στην περίπτωση αυτή, ως μοναδικός τρόπος πληρωμής ορίζεται η τραπεζική κατάθεση.

Αεροπορική αποστολή: Ο χρόνος παράδοσης είναι 4-6 μέρες και το κόστος παράδοσης είναι 13€ για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά και επιπλέον 3€ για κάθε επιπρόσθετο κιλό.


Ακτοπλοϊκή  αποστολή: Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-9 μέρες και το κόστος παράδοσης είναι 10€ για παραγγελίες μέχρι 5 κιλά και επιπλέον 2€ για κάθε επιπρόσθετο κιλό.

Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιούνται λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών.

Σας ενημερώνουμε ότι το Vesta Donna δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση αδικαιολόγητης καθυστέρησης ή απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος, μετά την έγκαιρη και ορθή απομάκρυνση του από το κατάστημα μας.